Korralda üritus

Korralda meeldejääv üritus Neitsitorni muuseumkohvikus omale sobivas stiilis ja oma valitud menüüga!

Ruumid:

Lektoorium kuni 50 inimesele

Rüütlikorrus (III korrus) kuni 20 inimesele

Neitsikorrus (IV korrus) kuni 20 inimesele

Neitsikorrus sobib suurepäraselt püstijalaüritusteks – suupistelaua ja veiniga kuni 30 inimesele

Rüütli- ja Neitsikorrus kuni 40 inimesele

Torni aknaseinast  avaneb võimas vaade Tallinna vanalinnale!

Küsige pakkumist!

Menüüde, pakkumiste ja joogikaardiga tutvumiseks klõpsa allolevatel linkidel!

Ajalooline toidukaart

MENÜÜD, MIS SOBIVAD SELTSKONDLIKEKS KOOSVIIBIMISTEKS

Ettetellimisaeg 3 päeva enne planeeritud toimumisaega. Seltskonna minimaalne suurus on 6 inimest.

 RETRO (300 gr inimese kohta) / Hind 14 €

Juustu-puuviljavaagen kreekeritega

Salatid

Traditsiooniline kartulisalat

(sink, kartul, õun, marineeritud kurk, värske kurk, majonees, hapukoor)

Suitsukalasalat  kohupiima-murulaugu kastmega

(salatiroheline, kurk, kodujuust, sibul)

Sekser

(singirullid, suitsutatud seakeel, suitsuvorst, marineeritud köögiviljad, täidetud munad vürtsikiluga Neitsitorni vaagnal)

MÕNUS OLEMINE SÕPRADEGA (400 gr inimese kohta) /Hind 16 €

Salatid

Värske salat kitsejuustukreemi, Beluga läätsede ning päiksekuivatatud tomatitega

Caesari salat hiidkrevettidega

Pohla-tšilli marinaadis veiseliha salat võis praetud tüümiani kartuliga

(veisesisefilee, salatiroheline, kurk, granaatõunaseemned, kirsstomati confit)

Suupistevaagen

(valgehallitusjuustu suupiste kreekapähkli  ja murakamoosiga 1tk, meloni-serrano amps 1tk, pardi patee suitsuploomiga 1tk)

PIDULIK SÜNDMUS (500gr inimese kohta) / Hind 18 €

Kalavaagen

(Marineeritud angerjas salatirohelisel munakollase kreemi ja kapparitega, vürtsikilu rukkileival 2tk /inimese kohta punapeediga, mini volovan suitsukalasalati ja kalamarjaga 2tk/inimese kohta)

Salatid

Caesari salat broilerifileest krõbeda peekoniga, serveeritud parmesani krutoonidega

Traditsiooniline kartulisalat

Värske salat kitsejuustukreemi, Beluga läätsede ning päiksekuivatatud tomatitega

(sink, kartul, õun, marineeritud kurk, värske kurk, majonees, hapukoor)

Böff a la tar-tar

(veise sisefilee, anšoovis, marineeritud kurk, sibul, vutimuna, kappar, röstsai,vürtsikas tomatikaste)

VAAGNAD

Neitsitorni hooaja puuviljavaagen 1kg  18.90 €

Neitsitorni juustuvaagen 1kg      29.90 €

Neitsitorni lihavaagen   1 kg    33.00 €

TORDID, MIDA JAGUB  12-LE KÜLALISELE 

sidrunitorrt

 TERVE TORDI HIND / HIND ÜHE INIMESE KOHTA

 Võileivatort kanaga 36 € / 3 €

Võileivatort krevettide ja suitsutatud forelli kreemiga 42 € / 3.50 €

Porgandi toorjuustukook  30 € / 2.50 €

Martsipani – kohupiimatort 48 € / 4 €

Koorelikööritort mündiželeega 54 € / 4.50 €

Hõrk sidrunikreemitort värskete marjadega 45.60 € / 3.80 €

KÄSITÖÖKÜPSISED (retseptid aastast 1922)

Juustupätsid 150 gr  6 €

Kookosepätsid 150 gr  6 €

AJASTUTE PEOLAUAMENÜÜD:

 Keskaegne erimenüü ” Valik Ordumeistri laualt”pdf

Wabariigi-aegne  peolaud “Kuldsed  kolmekümnendad”pdf

Peolauamenüü 80ndad

 

KONTAKTID:

Info ja laudade broneerimine:
Lossi plats 11/Lühike jalg 9a, 10130 Tallinn
Tel: 6 012 751
(teisipäevast laupäevani)
neitsitorn@linnamuuseum.ee

Kohviku toitlustusjuht:
Maiga Tamm
Tel: 6 013 413
maiga.tamm@linnamuuseum.ee