Menüü

PEAKOKK SOOVITAB

NEITSITORNI NIMELOO ROOG

Vähilakad lillkapsaga 9.70 €

kaste valmistatud munarebust, vähivõist ja lehmapiimast  (retsept 18. sajandist)

Neitsitorni nimeloo taga on palju salapära. Algne torni nimi oli Meggede, mis võis tulla maakeelsest „mägedest“, sõnadest „mega; magado“ („suur“) või „magd“ ( teenijatüdruk või ehitusmeistri Hincke Megedi järgi. Igatahes võeti 19. sajandil aluseks „magd“ ja kohandati see suupärasemaks Mädchenturmiks. Siit siis eestikeelne „Neiu või Neitsitorn“.

Klarett Tallinnast*  4.00 €

maitsestatud punane vein (Hansa –  aegne retsept)

Neitsitorni muuseumkohviku IV korrust on võimalik broneerida:

Väikesteks seminarideks kuni 20le inimesele.
Püstijala üritusteks suupsitelaua ja veiniga kuni 30le inimesele.
IV korruse klaasaknast avaneb kaunis vaade Tallinna vanalinnale!

Küsige pakkumist!



Menüüde, pakkumiste ja joogikaardiga tutvumiseks klõpsa allolevatel linkidel!

Ettetellimisaeg soovitavalt vähemalt nädal enne planeeritud toimumisaega. Seltskonna minimaalne suurus on 12 inimest.

Ajastute peolauamenüüd

*  Keskaegne erimenüü ” Valik Ordumeistri laualt”pdf

* Wabariigi-aegne  peolaud “Kuldsed  kolmekümnendad”pdf

*  Peolauamenüü “Nostalgilised 80ndad”.pdf



Võileib kana ja suitsutatud Kadaka juustuga. Foto: Jaan Künnap

Maguskartuli – kookospiima püreesupp. Foto: Jaan Künnap

Kuldne lestafilee Foto: Jaan Künnap

Koorelikööri – toorjuustukook mündiželeega Foto: Jaan Künnap

LINNAMUUSEUM.EE - KÕIK ÕIGUSED KAITSTUD. ILMA LOATA KOPEERIMINE KEELATUD.