“Minu Kalamaja” ekskursioonide sarjas: 26. oktoober kell 18.00 kirjanik Katrin Pauts ja kunstnik Lumimari

Kalamaja muuseumi ekskursioonide sarjas “Minu Kalamaja” tutvustavad kohalikud inimesed oma Kalamaja, mille keskmes on neile olulised lood ja paigad.

Seni on toimunud “Minu Kalamaja” raamatu autori Piret Tali, kirjanik Jaan Tootseni, kunstiteadlase Gregot Tauli, muinsuskaitsja Triin Talgi, arhitektuuriajaloolase Oliver Orro ja kalamburis Keiti Vilmsi, ajakirjaniku ja ajaloolase Maarja Merivoo tuurid.

 

Järgmisena on kavas 26. oktoober kell 18.00 Kalamajas elavate kirjaniku Katrin Pautsi ja kunstnik Lumimari ekskursioon. 

Kuidas inspireerib Kalamaja lugusid jutustama, olgu need siis pildikeeles või kirjasõnas? Siin leidub salapäraseid maju, mis ärgitavad juurdlema, kes küll võiksid olla nende asukad, aga sama palju on huvitavaid tegelasi, kes elavad pealtnäha tavalistes majades. Kalamajas pikka aega elanud ja ringi luusinud Lumimari ja Katriniga teemegi saladustest ja aguliromantikast pakatava inspiratsioonituuri. Pole välistatud, et peale sõgedate lugude saab ka nalja. Eriti, kui selgub, et mõni jabur tegelaskuju on miskipärast elama topitud just sinu majja.

 

Ekskursioonile registreeruma ei pea!

Ekskursioonil osalemine muuseumipiletiga või muuseumikaardiga, mille saab osta enne ekskursiooni algust muuseumi kassat. 

 

Ekskursioon algab Kalamaja muuseumist, Kotzebue 16.