Fotomuuseumi SEPTEMBRI SÜNDMUSED

FOTOTÄIKA

Galeriis Seek toimub neljapäeval, 19. septembril kell 17.00-20.00 Fotomuuseumi traditsiooniline fototäika. 

Sündmuskoht asub Tallinnas Tornimäel Väike-Pääsukese 5, kuhu ootame kauplema nii seisma jäänud fotokolaga kui loomingulise fotokraamiga. Olgu need siis vanad fotokad, objektiivid, lisaseadmed, laboritehnika, fotomaterjal, fotokeemia, raamatud, fotoalbumid, postkaardid, pildiraamid, fotokunsti teosed vms. 

Too oma fotovärk täikale ning Sina ise või meie müüme selle maha! Küsi infot ja broneeri müügikoht, kirjutades

Fototäika on kõigile tasuta.

 

FILMIILMUTUSPÄEV

21. septembril kell 12:00–16:00 toimub koostöös Vintage Visual OÜ-ga Fotomuuseumi filmilmutuspäev.

Kõik analoogfotograafia huvilised saavad juhendaja toel oma filmi iseseisvalt ilmutada ja skaneerida. Ürituse idee sündis vajadusest pakkuda Eestis võimalust ECN-2 filmide ilmutamiseks, mis seni on olnud saadaval ainult välismaal, olles kallis ja aeganõudev protsess. Fotomuuseumis on olemas kõik vajalik, et filmi algusest lõpuni ilmutada ja skaneerida. Lisaks on Fotomuuseumi poest võimalik osta ECN-2 värvifilmi Kodak Vision3 250D.

Hind
Ühe rulli ilmutus + skan (110,35mm,120) – 7€
Kodak Vision3 250D ECN2 film Fotomuuseumi poes – 12€
Teenuse eest saab tasuda muuseumi kassas.

 

KEHA NÄITUSE FINISSAGE

Grupinäituse “Keha” lõpetamine toimub esmaspäeval, 30. septembril osalevate kunstnike artist talk sündmusega algusega kl 18.00 Fotomuuseumi galeriis Seek. 

Kunstnikuvestlus võtab teemaks keha kujutamise uuemas fotograafias ja erinevad sisulised lähenemised ja arutelud, mida keha kaasajas pakub. 

Galerii Seek on avatud kuni septembri lõpuni, seejärel sulgeb uksed talvehooajaks. Keha teema-aasta jätkub Fotomuuseumis Raekoja 4/6.

Pääs kunstnikuvestlusele muuseumipiletiga.