Olde Hansa ja Kiek in de Köki naudiskelutuur seltskondadele: “Loomad keskaegsel pidulaual”.

Olde Hansa ja Kiek in de Köki naudiskelutuur seltskondadele: “Loomad keskaegsel pidulaual”. Vaigista uudishimu ja anna järgi maitsvatele kiusatustele!

Olde Hansa ja Kiek in de Köki kindlustustemuuseum kutsuvad kõiki meeleolukat aega veetma ajaloolisse linnaruumi. Kõigepealt kõneleme Kiek in de Kökis  vanas Tallinnas peetud loomade elust ja tegemistest. Loomad  elasid hulgaliselt vanasti linnainimeste vahetus läheduses. Mis loomi peeti tähtsamaks ja kas kellestki ka eeskuju võeti? Milliseid loomakujusid ja miks raiuti kivisse ja seati koduseinte vahele?

Keda ja mida söödi keskaegsel pidulaual? Millised nõud oli rikka ja millised vaese mehe laual? . 

Kui vaim on uut infot täis, on aeg on toiduelamusteks tõelist pidusööki pakub Olde Hansa. Menüüsse kuuluvad eelroana pomerantsikeelesült mädarõikahapukoorega, ahjus küpsetatud ürdi-kadakajuust, Liivimaa krahvi hapukurgid, Londoni kaupmeeste safranipikels, Eriti Õnnistatud Oliivipuu viljad, vürtsikaupmehe marjamoos, ürdi-pähklisai ja pekileib koos Lossi toorjuustuga, peatoitude hulgas aga grillitud värske lõhe pähklikastmes, suurkaupmees von Hueki mahedamaitseline metsloomasmoor, pearoogade kõrvale pähkli-odramuhedik, hautatud suitsuhapukapsad, ristirüütlite läätsemuhedik, ingverikaalikad. Menüüs ei puudu ka midagi magusasõpradele keele viib alla köögimeister Rickardi rammus panni kook safranipudinguga. 

Hind on gruppidele 38 € täispilet/inimene ja 35 € sooduspilet/inimene.
Grupi suurus 5-30 inimest.

Eripaketti saab tellida alates  26. novembril 2020.

 

INFO ja broneerimine:
(+372)6446 686,