Talvevaheaja individuaalsed töötoad ja otsimismäng Kadriorus 25.–28.02

Lastemuuseum Miiamilla ja Peeter I maja ootavad talvisel koolivaheajal külla uudishimulikke ja mänguhimulisi koolijütse. Tegevustes saab osaleda individuaalselt!

Muudame oma vaheaja meeldejäävaks mängude ja põnevate teaduskatsetega. Lisaks Miiamilla Lastemuuseumile saab külla põigata Peeter I muuseumisse, uudistada vana aja kombeid ja võrrelda neid tänapäevaga. Osale kõikides töötubades või vali välja oma lemmitegevus!

 

25.02 MIIAMILLA TEADUSE PÄRASTLÕUNA — KOHAD TÄIS!

Teeme koduseid teaduskatseid!  Muudame piima plastikuks, loome oma isikliku laavalambi ja vaatame, kuidas sidrun muutub vulkaaniks. Ise kaasa midagi võtma ei pea, sest muuseumis on teadusloomeks kõik vahendid ja materjalid juba olemas.

Registreerunutega lepitakse kokku individuaalne aeg, mil teaduskatsetes saab osaleda. Töötoad toimuvad ajavahemikus 14.00–16.15

Vanus: 7–13. a 

Osalemine: 2 € (sisaldab muuseumipiletit)

Teaduspäeval osalemiseks registreeri:  

Koht: Lastemuuseum Miiamilla (Koidula 21c)

 

26.02 MIIAMILLA MÄNGUDE PÄRASTLÕUNA

Mängime erinevaid otsimis- ja nuputamismänge. Mängudel on imeline võime nii väiksetel kui suurtel muuta tuju heaks. Võta sõber kaasa või tule üksi, sest mängude pärastlõunal võid leida endale uusi sõpru. Muuseumiruumides mängime turvalises kauguses ja oleme isemoodi leidlikud mänguloojad. Igaüks saab tutvustada ka oma lemmikmänge.

Kell:14.00-16.00

Vanus: 6–13. a 

Osalemine: 2 € (sisaldab muuseumipiletit)

Koht: Lastemuuseum Miiamilla (Koidula 21c)

 

LISETTA OTSIMISMÄNG (Peeter I maja)

Peeter I lemmikloom, itaalia väikehurt Lisetta teab 300 aastat tagasi elanud inimeste- ja koertekommetest kõike! Koerte kombed pole ajas eriti muutunud, küll aga tunduvad mõned inimeste kombed  naljakad või lausa ohtlikud. Otsimismängus selgub, millised kombed olid Peetri ajal iseenesestmõistetavad ja missugused veidrad kombed on jäänud ajalukku. Kõigi mängijate vahel loosime välja Tallinna Linnamuuseumi kogupere külastuskaardi. Ootame kõiki Peetri majja seiklema!

25.02–27.02 kell 10.00–17.00

28.02 kell 10.00–16.00

Vanus: 5–9. a 

Osalemine: muuseumipiletiga soodus 4 €, täis 5 €, kuni 8 a. tasuta

Koht: Peeter I maja (Mäekalda 2)